تحولات منطقه

رییس کمیسیون کشاورزی و آب اتاق بازرگانی خراسان رضوی گفت:اگر بتوانیم در معرفی زعفران بیش از پیش فعالیت داشته باشیم، مشکلات ما نیز کمتر خواهد شد.

بزرگترین مشکل زعفران ایران، ناشناخته بودن آن است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه
به گزارش قدس آنلاین، علی شریعتی‌مقدم در حاشیه برگزاری کمیسیون کشاورزی، آب و گردشگری اتاق بازرگانی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اخیرا کمسیون اروپایی در بخش کشاورزی جلسه‌ای داشتند و توصیه همکاری در بخش کشاورزی در ایران و اتحادیه اروپا در اولویت قرار گرفته است.
وی ادامه داد: ما در اتاق بازرگانی استان از سفیر اسپانیا دعوت به عمل آوردیم که در زمینه ارتقا تکنولوژی، کشاورزی، سرمایه‌گذاری، گلخانه‌ها و صرفه‌جویی در آب بتوانیم از همکاری تجربه متقابل نهایت بهره را ببریم.
رییس کمیسیون کشاورزی و آب اتاق بازرگانی خراسان رضوی عنوان کرد: ایران تولیدکننده حدود ۹۶ درصد جهان است اما شرکت‌های اسپانیایی سابقه صد ساله دارند و این فعالیت تجاری و برندینگ زعفران در حدود ۳۰ سال پیش آغاز شده و بیشترین سرمایه‌گذاری در بخش خصوصی در ایران انجام شده است.
شریعتی‌مقدم با اشاره به هدف از برگزاری این کمیسیون با حضور سفیر اسپانیا، بیان کرد: ما به هدف بزرگتر مانند توسعه مصارف زعفران می‌نگریم، تولید زعفران در ایران در حال افزایش است و در تلاش هستیم اگر بیش از هزار تن تولید صورت می‌گیرد، زمینه حمایت از تولیدکنندگان را نیز رقم بزنیم.
وی تصریح کرد: باتوجه به نیاز کم آبی و مزیت‌های چند جانبه این محصول میتواند در توسعه ارزش‌های روستایی نیز مفید واقع شود.
رییس کمیسیون کشاورزی و آب اتاق بازرگانی خراسان رضوی اضافه کرد: کشورهایی که اسپانیایی زبان هستند در مصارف غذایی خود از زعفران استفاده می‌کنند و اگر چاشنی این غذاها با زعفران ایران آمیخته شود، بازار و مصرف چند برابری را ایجاد می‌کند.
شریعتی مقدم با بیان اینکه در حال حاضر بزرگترین مشکل زعفران ایران این بوده که ناشناخته است، گفت: اگر بتوانیم در معرفی زعفران بیش از پیش فعالیت داشته باشیم، مشکلات ما نیز کمتر خواهد شد.
منبع: ایسنا
انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.